Nyheder

Oplevelser med CAMPISTERNES REJSECLUB 2020

Desværre - Desværre

Både Odense-turen og Samsø-turen aflyses.

I H.C. Andersens fodspor.Turen i store træk.

Han har jo været vidt omkring, den gode H.C. Andersen: Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Tyrkiet og Nordafrika, bare for at nævne nogle af landene.

Så vi var ude i begrænsningens kunst, da årets tur: ”I H.C. Andersens fodspor”, skulle planlægges.

Det blev til noget af Tyskland denne gang, men der er jo nok at tage af, hvis fodsporene skal følges en anden gang.


Den 17. august 2020 mødes vi i Bad Segeberg, ikke langt fra marcipanbyen Lübeck, hvor H.C.A. gik i land på sin første udenlandsrejse i 1831. Vi tager 2 overnatninger, så vi får hilst på hinaden og har lejlighed til at se både Lübeck og Bad Segeberg.


Videre i fodsporene til Berlin, hvor vi bl.a. skal på heldags bustur med dansk guide. Vi tager 4 overnatninger her, da der er så meget at opleve i Berlin, og turlederne har da også indlagt et lille indslag her.


Så til Dresden, ”Elbens Firenze”, med 3 overnatninger. Vi skal til fods på by-rundtur og på en sejltur på Elben – igen med vores danske guide. Dresden er Sachsens hovedstad, hvor August den stærke (1694-1733) bl.a. opførte Zwinger, Pillnits-slottet og byens vartegn Frauenkirche, som er genopført i original stil efter, at den blev jævnet med jorden under et voldsomt bombardement i anden verdenskrig.


Turen slutter vi af i Harzen med 4 overnatninger. Vi skal bl.a. på en heldags-togtur med smalspors-jernbanen til Bloksbjerg (vi håber alle kommer med tilbage). Ligesom de andre steder har turlederne også her div. turforslag. Vi hilser af med hinanden den 30. aug. under ”noget godt til ganen”.


Er I blevet nysgerrige, så lav en forhåndstilmeldning på Campisternesrejseclub@gmail.com. Vi kalkulerer med 20 enheder med 2 personer og satser på 7.200,-kr. pr. enhed.

I kan også ringe til turlederne på tlf.:


Eva og Günther 2231 3682

Anne Marie og Anders 2271 9058

 


4 BORDERS

Crossed

Copyright @ All Rights Reserved

1,301.1 km

1,668.4 km

1,662.3 km

1,204.5 km